Vară în toată regula, la mijlocul lui septembrie! Meteorologii, anunţ de ultimă oră

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în acest sfârşit de săptămână se vor înregistra temperaturi de vară în toată ţara, maximele ajungând la 34-35 de grade. La munte şi la mare vremea va fi la fel de călduroasă.

„Vremea va fi călduroasă în toată ţara. În partea de Sud a ţării ajungem şi la 34, izolat chiar şi 35 de grade. În Bărăgan este cel mai cald. Evident, nu sunt temperaturi obişnuite pentru această perioadă. În general, 22-28 sunt temperaturile obişnuite. În acest weekend, cel mai răcoare va fi dimineaţa, în depresiuni”, a declarat pentru MEDIAFAX, reprezentantul ANM, Oana Păduraru.

De asemenea, la munte şi la mare vremea va fi frumoasă.

„Şi la munte este cald. Pentru această dată, dacă sudul ţării va avea 34 de grade şi e cald în toată ţara, asta înseamnă că şi la munte, în timpul zilei, pe un cer senin, cu soarele care străluceşte pe cer toată ziua, o să fie în jur de 24 de grade. Deci şi acolo foarte cald. La mare vor fi 28-29 de grade. O să fie destul de cald. Sunt temperaturi de vară la mijlocul primei luni de vară”, a mai explicat Oana Păduraru.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *