Urmează o nouă extragere pentru selecția celor 100 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale

Joi, 06 august, va fi organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale din data de 28 iunie, când a avut loc extragerea ocazională pentru bonurile emise în perioada 29 martie – 31 mai. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

În cadrul primei etape a extragerii ocazionale au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 23 mai, având valoarea de 135 lei.

În urma centralizării bonurilor fiscale câștigătoare, în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 508 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Lista celor 508 bonuri fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea ocazională din data de 28 iunie a.c. este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale, la următorul link: www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html.

Fiecărui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 001 – 508.

Detalii despre cea de-a doua etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale, organizată în data de 06 august 2015:

Extragerea va fi organizată în data de 6 august a.c., în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.30. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Aceasta va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 508.

Numărul astfel extras va reprezenta primul bon câștigător și, totodată, va reprezenta baza de referință la care se aplică crescător un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (23). Dacă în urma aplicării acestui algoritm de selecție este depasit numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (508), următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului (23) şi numărul unic maxim atribuit (508), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege (100). În procesul de aplicare al pasului, sunt eliminate din listă numerele selectate ca fiind câștigătoare.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală. Sursa: libertatea.ro

99 total views, 1 views today

scree908ghfhjhknshot_4-copy
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.Flamanzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *