Un tanar din Flamanzi si-a pierdut viata aseara in urma unui accident rutier! VEZI cine e!

Un tanar din Flamanzi si-a pierdut viata aseara in urma unui accident rutier! VEZI cine e!

Un accident cumplit s-a produs in judetul Botosani, pe raza localitatii Buda, duminica seara.

Pe drumul european E58, masina VW Passat condusa de un tanar din Flamanzi, Marian Gaurianu, a fost scapata de sub control in timp ce cobora valea de la Buda, aproape de intrarea in Copalau.

Autoturismul a lovit un parapet, dupa care a ajuns in albia paraului Miletin. Masina, in care se afla doar tanarul sofer, a sarit de pe pod rostogolindu-se de mai multe ori. Soferul a ramas incarcerat.

Autotursimul circula dinspre Botosani spre Iasi si se pare ca viteza excesiva a dus la acest cumplit accident. Portiunea de drum era una cu limita de viteza de 40 km/ora, un drum plin de denivelari, iar soferii sunt avertizati asupra pericolului printr-un indicator.

Un conducator auto  care trecea prin zona a anuntat accidentul la 112. La fata locului au ajuns politistii de la Rutiera, dar si o ambulanta de terapie intensiva mobila, dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru salvarea vietii tanarului Marian Petru G., care a fost gasit incarcerat, decedat.

De la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a sosit la fata locului o masina cu echipaj de descarcerare si, de asemenea, s-a intervenit si pentru preintampinarea unui incendiu. Masina s-a transformat intr-un morman de fiare in urma accidentului.

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *