Un PSD-ist din Botoșani a votat împotriva investițiilor, ceilalți nu prea au fost în plen

Atacuri în cascadă la adresa parlamentarilor PSD din Botoșani, votați în număr covârșitor de botoșăneni și care și-ar bate joc de încrederea oamenilor.

Cei doi parlamentari PNL de la Botoșani au ieșit public și au făcut mai multe declarații despre cum s-a votat în comisiile de specialitate sau în plen vis la investițiile importante pentru Botoșani.

Cristian Achiței a depus la comisia de buget finanțe amendamentul pentru alocarea de fonduri, însă nu a participat la ședință să-l susțină.

 

”Când în comisia de buget finanțe ai un reprezentant al parlamentarilor din Botoșani, care îl cheamă Marius Budăi, nu știu dacă trebuia să merg eu să susțin amendamentul, trebuia să-l susțină el. Nu să voteze împotriva”,
Cristian Achiței, deputat PNL

 

Votul dat împotriva acestui amendament în comisie a fost confirmat și de celălalt parlamentar liberal.

 

”A votat împotrivă, haideți să nu mai… a votat împotrivă. Iar în plen, când am susținut eu amendamentele apropos de drumuri, din cei 7 nu era nici un parlamentar din Botoșani. I-am căutat cu privirea pentru a cere sprijin, măcar să văd că mai obțin șapte voturi în plus, dar nu erau nici unul”,
Costel Șoptică, senator PNL

 

Cei doi parlamentari susțin că au avut interpelări și în plenul Parlamentului pentru cele patru amendamente, Cristian Achiței pentru Teatrul Mihai Eminescu, iar Costel Șoptică pentru drumuri. Nici un parlamentar PSD nu a vorbit în plen pentru vreo investiție de la Botoșani.

 

În schimb, PSD-iștii au fost prezenți la interpelarea din Parlament a lui Achiței.

 

”Asistăm la o fraudă de încredere a PSD-iștilor botoșăneni legată de absența drumului național Botoșani – Tg. Frumos din buget și asta e o mare țeapă pe care PSD-iștii o aduc oamenilor cinstiți și drepți din județul Botoșani care i-au votat tocmai pentru promisiunile pe care le-au făcut în campania electorală”,
Cristian Achiței, deputat PNL

 

În județul Teleorman, în schimb, au fost aprobate spre finanțare PATRU drumuri cu o valoare totală de peste 100 de milioane euro.

www.botosaneanul.ro/

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *