Un obsedat sexual a băgat spaima în femeile care circulă prin centrul oraşului Botosani!

Un obsedat sexual a băgat spaima în femeile care circulă prin centrul oraşului. Două botoşănence au depus sâmbătă plângere la poliţie, după ce au fost acostate pe stradă, în plină zi, iar alte două au ajuns la spital săptămâna trecută după ce au căzut victime aceluiaşi bărbat, dar au preferat să nu depună plângere.

Una dintre victimele care a ajuns la Urgenţe a povestit că a fost luată în braţe cu forţa, suferind un atac de panică, şi s-a temut să nu fi fost înţepată cu ceva. „Eram aproape de Serconf şi deodată m-am simţit trasă de mână şi apoi i-am simţit mâinile pe mine. M-am smucit şi în acel moment a fugit. Iniţial am crezut că a vrut să fure ceva”, a povestit una dintre femeile agresate.

Nu la fel de norocoasă a fost o altă femeie, care sâmbătă a fost aproape de a fi agresată fizic de acelaşi tânăr, care după ce a fost respins a început să devină agresiv. Aceasta nu a fost lovită, însă în momentul în care se lupta cu agresorul a căzut pe asfalt. Norocul femeii a fost că atunci când a văzut-o la pământ tânărul s-a speriat şi a fugit. Victima a fost însoţită de poliţişti la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru a fi supusă unui control medical amănunţit.

Femeile care au făcut sesizările la Poliţie au descris un tânăr, de aproximativ 20 de ani, mic de statură şi brunet, care circula pe strada Dreptăţii, în mod continuu, în zona Uvertura Mall, şi pipăia femeile care treceau pe stradă. Potrivit oamenilor legii, este posibil ca tânărul să sufere de tulburări de comportament sau să se fi aflat sub influenţa unor substanţe interzise.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală şi ieri patrulau pe străzi în încercarea de a-l depista pe agresor.
http://www.monitorulbt.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *