Un consilier local din orașul Flămânzi, și-a semnat demisia din PSD și din funcția de consilier orășenesc

Un consilier local din orașul Flămânzi, județul Botoșani, și-a semnat demisia din PSD și din funcția de consilier orășenesc. Gestul său este explicat în demisia sa ca fiind ”în semn de protest față de OUG a guvernului PSD – Grindeanu, ce-i apără pe corupți, lovind în statul de drept, în cetățenii cinstiți ai acestei țări”.

”Am crezut la un moment dat că PSD-ul ăsta s-a schimbat față de apucăturile care le avea imediat după 1990. Eu am fost un fervent critic al lui Iliescu. După ce PDL-ul s-a desființat, în baza ordonanței mult discutate a lui Ponta, am trecut independent în Consiliul Local Flămânzi, în mandatul trecut. Și m-am văzut nevoit să candidez. Mulți cetățeni mi-au spus să mă duc la PSD că mă vor din nou primar. Rezultatele au fost cele care au fost. M-am dus la PSD gândind chiar că acest PSD s-a reformat între timp.Văzând ce s-a întâmplat la niveldemisie constantin pitorac flamanzi psd național, nu am avut liniște și în câteva ceasuri mi-am anunțat deja demisia pe rețelele de socializare. Asta s-a întâmplat imediat, dimineață, după ce am ajuns și l-am întâlnit pe președintele PSD. În PSD, la nivel național dar și local, sunt anumite inerții… nu se dorește a se face pașii corecți spre o democrație autentică într-un stat de drept și, deci, spre corectitudine. Sunt blocați de niște clișee vechi. Eu i-am înmânat președintelui PSD Botoșani demisia mea, urmând ca el să facă ceea ce știe, mai departe. Implicit din funcția de consilier local am demisionat”, a declarat pentru COLUMBO (Ziar tipărit) fostul primar al orașului Flămânzi, până de curând consilier local, Constantin Pitorac.
http://www.informatorulbt.ro

Facebook Comments

4 comentarii la „Un consilier local din orașul Flămânzi, și-a semnat demisia din PSD și din funcția de consilier orășenesc

 • 08/02/2017 la 23:26
  Permalink

  Cum poţi să scrii o asemenea ştire şi să o postezi? Citez “Văzând ce s-a întâmplat la niveldemisie constantin pitorac flamanzi psd național, nu am avut liniște și în câteva ceasuri mi-am anunțat deja demisia pe rețelele de socializare”.
  Dar uitându-mă mai bine şi văzând despre cine este ştirea, e de înţeles…
  Vă recomand un abecedar. E folositor…

  Răspunde
 • 09/02/2017 la 07:54
  Permalink

  Badii Ghita care te semnezi ,,eu ”matale invata sa citesti mai intai ziarul scris caci deocamdata matale ai descoperit tastatura ,soricelul ,ecranul si unitatea centrala.Mai ai pana ce o sa intelegi sa citesti presa online.Aceasta pagina de stiri preia informatii la randul ei din alte surse si daca una dintre surse copie gresit un paragraf sau un anunt iar cel care o posteaza respectiv ,,stiri Flamanzi” nu o citeste sau corecteaza stirea vine cu greseli la pachet.D-ta intelectuale ia subiectul din context sau il vei gasi in presa centrala intr-o varianta corecta.stirea corecta o gasesti pe :Botosaninews,Stiri Botosani,si alte surse.Din pacate ai ramas la stadiul de ,,Abecedar”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *