Trei români morţi şi cinci răniţi, într-un grav accident în Ungaria

Trei romani au murit si alti cinci au fost raniti, sambata, in urma unui accident care a avut loc la Szolnok, in Ungaria, la aproximativ 150 de kilometri de granita cu Romania, fiind implicate un autobuz si un microbuz.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Consulatul General al Romaniei la Szeged urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs sambata, in zona localitati Szolnok, din Ungaria.

„Accidentul a fost soldat cu decesul a 3 cetateni romani si ranirea altor 5. Reprezentantii oficiului consular au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la identitatea victimelor si starea de sanatate a persoanelor ranite”, a transmis MAE.

Ancheta autoritatilor locale este in curs de desfasurare, mai arata MAE, iar pana in prezent, la nivelul oficiului consular nu au fost inregistrate solicitari de asistenta consulara.

Potrivit unor informatii, accidentul s-a produs intre un micobuz inmatriculat in Romania si un autobuz, la Szolnok, la 150 de kilometri de granita cu Romania.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *