Târg de Nunți la Uvertura Mall! Vezi ce surprize sunt pregătite pentru viitorii miri

Tinerii care vor să-și unească destinele anul acesta sunt așteptați timp de trei zile la Târgul de Nunți organizat la etajul doi al complexului Uvertura Mall.

La Târgul de Nunți organizat zilele acestea la Uvertura Mall, tinerii care vor să-și întemeieze o familie își pot cumpăra ținuta la care au visat la prețuri pentru toate buzunarele.

Evenimentul este la a patra ediție iar deschiderea a avut loc vineri, 2 februarie 2018, la ora 11:00. Viitorii miri sunt așteptați aici pentru a–și organiza nunta de vis și asta pentru că expozanții din patru județe respectiv Botoșani, Iași, Suceava și Cluj, vin în ajutorul lor. De la rochii de mireasă, verighete, accesorii și până la prăjituri, servicii foto sau aranjamente florale, toate pot fi achiziționate de către viitorii miri în aceste zile.

Mai mulți tineri și-au făcut apariția la deschidere, interesându-se de ce au nevoie, făcând turul standurilor frumos amenajate pe acompaniamentului unei formații care cântă live.

Târgul de Nunți este deschis până duminică, 4 februarie 2018, inclusiv, toți cei interesați fiind așteptați la etajul doi al complexului Uvertura Mall.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *