Tânăra de 29 de ani din județul Botoșani, dispărută în Spania, a fost găsită!

Tânăra în vârstă de 29 de ani, din Dorohoi, care locuia în Spania și a fost dată dispărută de către familie a fost găsită.

Claudia Șufaru era căutată de polițiștii spanioli, dar și de cei din Botoșani, în regiunea în care aceasta locuia fiind puse și afișe cu fotografia fetei. O persoană care știa că este căutată a observat-o într-un parc dintr-o localitate de lângă Valencia și a anunțat familia. Se pare că tânăra era deprimată şi, potrivit familiei, nu ar mai fi dormit în ultimele nopţi. Fata nu era rănită, dar era extrem de obosită. Ea a ajuns lângă rude.

Claudia Sufaru, a fost vazuta ultima data pe data de 19 moiembrie, in Real de Montroy, Valencia. Ea locuia cu unul din frații ei, la Real de Montroy.

„Fata va rămâne cu mine o perioadă mai îndelungată. Mâine vom consulta un psihiatru. Au fost cele mai grele clipe din viaţa mea, dar mulţumesc Bunului Dumnezeu că m-a ajutat să o văd în viaţă”, a spus Nely Şufăru, mama fetei.

Claudia a ajuns în urmă cu aproape 4 ani în Spania pentru a-și căuta de muncă. A terminat facultatea, și-a luat diploma de inginer chimist, dar în România nu a găsit nimic de muncă, așa că s-a dus în Spania, unde lucrau mama și cei doi frați ai săi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *