Spectacolul „Hai la Botoșani” va fi difuzat duminică la Favorit TV – VIDEO

Iubitorii de cultură sunt invitați să urmărească duminică, 11 februarie 2018, spectacolul extraordinar susținut de „Fetele de la Botoşani” şi invitații lor de pe 24 ianuarie 2018.

Adevăratul regal artistic din cadrul spectacolului folcloric „Hai la Botoşani”, va fi difuzat la Favorit TV, duminică, 11 februarie 2018, de la ora 17:00.

Iustina Irimia, Lorena Dupu, Loredana Călin și Simona Mazăre au invitat artişti tineri și consacrați din toate zonele folclorice ale ţării dar şi din Ucraina și Basarabia la un spectacolul autentic. După proiectul inedit de promovare a județului Botoșani, cele patru tinere au organizat acest spectacol pentru publicul botoşănean la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, sala fiind arhiplină. Piesa care le-a adus succesul tinerelor soliste are deja peste un milion de vizualizări pe rețeaua YouTube.

Printre invitați s-au numărat artiști precum: Angelica Flutur, Grigore Gherman, Ancuţa Corlăţan, Nicu Mâţă, Bogdan Toma, Oana Bogza Pintea, Florin Mihalache, Daria Gâdea, Zorina Bălan şi Laura Mocăniţa.

Acompaniamentul a fost realizat de Orchestra de muzică populară „Mugurelul”, de la Clubul Copiilor Dorohoi, sub conducerea muzicală a prof. Marcel Dupu. Totodată, alături fiind şi dansatorii de la Ansamblul de dansuri populare „Mărgineanca” Botoşani coordonaţi de maestrul coregraf Valetin Rău.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *