Român măcelărit cu toporul şi spânzurat în Grecia! Criminalul, tot român, şi-a atârnat compatriotul de lămâiul din grădină!

O răfuială între doi români, care s-a sfârşit cu o crimă oribilă, a şocat comunitatea grecească din Creta, în urmă cu două zile.

Marţi seară, un român în vârstă de 42 de ani a fost ucis de vecinul său cu 15 ani mai mare, tot din România. Crima a avut loc în jurul orei 19:00, în incinta unei case aflate pe strada Mylonogianni 108, în centrul oraşului, în oraşul Chania.

Se pare că cearta celor doi români a pornit de la un hangar pe care victima ar fi vrut să îl construiască în curtea casei. Deşi păreau a fi prieteni, cei doi au început să se certe. Tensiunea a escaladat rapid, ajungând la bătaie. Nu a mai durat mult până când bărbatul de 54 de ani l-a lovit pe celălalt cu un topor. A luat un cablu cu care l-a legat de gât, târând victima până la lămâiul din curtea casei. Orbit de furie, l-a atârnat apoi pe bărbat de copac. Şi a sunat la Poliţie. Se pare că victima încă era în viaţă în momentul în care ucigaşul a chemat agenţii de poliţie.

Atacatorul, care şi-a recunoscut fapta, a fost arestat. În arestul poliţiei a ajuns şi o femeie, de naţionalitate bulgară, care, potrivit presei din Grecia, era iubita bărbatului ucis. Sursa: observator.tv

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *