Plzen 1-4 Steaua | Steaua s-a impus dupa o repriza senzationala la Plzen si viseaza acum la grupele Champions League

Dica e mandru de jucatorii lui si anunta ca lupta continua pentru grupele Champions League.

“Jucatorii trebuie felicitati, e meritul lor ca am reusit sa trecem de Plzen. Ii felicit! Le-am spus ca azi e momentul sa apara o noua generatie la Steaua despre care sa se vorbeasca peste ani. Trebuie felicitati pentru ce au facut. Stiam ca cei de la Plzen au probleme pe linia de fund, de aia l-am trimis pe Enache mijlocas dreapta. I-am simtit motivati pe baietii mei, am venit sa aratam ca stim sa jucam foarte bine.

Era foarte important sa ne calificam, e un alt moral dupa un astfel de meci, vin foarte multi bani, bugetul e asigurat pentru anul urmator. Jucatorii s-au daruit, au inteles ce trebuie sa faca si am dovedit ca suntem o echipa foarte buna, nu cum s-a spus in ultimul timp. Ne luptam pentru calificarea mai departe! Liber la bere? Sigur, baietii merita asta!”, a spus Dica la TVR.
Golurile au venit in minutele 71, 78 si 79, fara posibilitatea ca vicecampioana Cehiei sa aiba vreo replica. Mai intai Teixeira a inscris superb, din careu, dupa un sut ratat al lui Tanase. Nu s-a mai intamplat la fel dupa 7 minute. Gasit ideal de Alibec, Tanase s-a descurcat perfect si a inscris pentru 3-1. Alibec a inchis tabela de la 11 metri, dintr-un penalty scos de Teixeira.

Pentru Steaua urmeaza emotiile tragerii la sorti pentru play-off-ul Champions League. Vineri, la 13:00, in direct la Sport.ro, echipa lui Dica isi afla adversara dintr-o lista de 5 stele!

Primele in urna capilor de serie sunt Liverpool, Napoli si Sevilla, intrate direct datorita coeficientului de tara. TSKA Moscova si Sporting au ajuns si ele in grupul de 5 favorite in urma rezultatelor din turul 3 preliminar si eliminarile surpriza ale lui Ajax si Dinamo Kiev.
http://www.sport.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *