Milioane de euro câştigate la Loto de un pensionar

Un pensionar din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a câştigat la Loto 6 din 49 marele premiu de 2,2 milioane de euro. „Acum am tensiunea, am glicemia mărită”, a spus pensionarul surprins de o echipă Digi 24 în timp ce-şi valida biletul. Acesta a povestit că a dat norocul peste el la 67 de ani, deşi joacă la Loto 6 din 49 de patru decenii. Acum, a completat biletul şi spera să câştige ceva, mai ales că recent i-au ieşit patru numere, dar nu visa la milioane de euro. El a aflat că a câştigat când a mers la agenţie pentru a-şi valida biletul.

Angajatele agenţiei Loto sunt surprinse că au vândut biletul câştigător, mai ales că e a doua oară când aici se câştigă marele premiu. „Colega a scos rezultatele, ca de obicei. Seara scoate să vedem ce numere au ieşit câştigătoare şi m-a sunat şi a zis… «Mari, avem un câştigător la 6 din 49, categoria I». Bineînţeles că n-am crezut. Băiatul meu cel mic a intrat pe Internet: «Mami, agenţia ta e câştigătoare!» Şi chiar ne gândeam cine oare a câştigat. Gândiţi-vă că a fost o variantă simplă”, a declarat angajata agenţiei norocoase.

Şi tot joi, şi tot la Drăgăşani, o femeie a tras un loz în plic de doi lei care i-a adus 5.000 de lei.

Numerele câştigătoare la tragerea de joi au fost: 1, 32, 34, 49, 24, 17. Biletul câştigător a costat doar 4,9 lei şi cu doar o singură variantă simplă jucătorul a reuşit să ghicească toate cele şase numere norocoase care i-au adus peste 2,2 milioane de euro.

Potrivit Loteriei Române, ultimul mare premiu la Loto 6 din 49 a fost câştigat pe 29 ianuarie, anul acesta. Atunci, biletul s-a jucat la Focşani, iar câştigul a fost de peste 158.000 de euro. Tot în acest an, pe 22 ianuarie s-a câştigat încă un mare premiu la Vaslui. Atunci, o persoană care a jucat trei variante simple a câştigat aproape 3,7 milioane de euro.

Anul trecut, marele premiu la Loto 6 din 49 a fost câştigat de două ori, odată pe 28 iulie – patru milioane euro şi pe 21 ianuarie – 400 de mii de euro.

http://www.monitorulbt.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *