Mesaj amuzant al MAI, de Bobotează: Băieții care țin telefoanele deblocate la noapte vor avea parte de o surpriză imensă de la partenere

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj romanilor, pe Facebook, in ajunul Bobotezei.

Pe langa obisnuitele atentionari la prudenta – atat pe gheata, cat si la volan -, mesajul MAI are si tente amuzante, in recomandarile pentru fete si pentru baieti, facandu-se aluzie la busuiocul pus sub perna in aceasta noapte.

„Ajunul Bobotezei, pe langa temperaturi foarte scazute, aduce si multe superstitii, iar pe unele ne-am gandit sa le adaptam vremurilor noastre.

Asadar, traditia spune ca fetele care vor tine telefonul sub perna in aceasta noapte, vor primi maine o cerere de prietenie de la cel ales.

Daca va visati ursitul si aveti de gand sa va maritati anul acesta, de Boboteaza trebuie sa cadeti pe gheata. Asa ca, pentru cele din Bucuresti, sa aveti in vedere ca maine trebuie sa mergeti la munte….ca pe aici gasim gheata doar in frigider sau la patinoare.

Va rugam totusi ca aceste caderi sa fie controlate pentru a nu avea alte neplaceri.

Nu uitati de caciuli, manusi etc. De astazi se va instala gerul!”, sunt cateva dintre recomandarile postate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, MAI mai transmite alte doua atentionari – prima este una serioasa: “P.S. Atentie! Daca plecati spre munte, folosirea telefonului mobil la volan, fara hands-free, reprezinta un pericol… pe toata perioada anului, nu doar de Boboteaza”.

A doua, insa, este amuzanta: “P.S. 2. Baietii care vor tine telefoanele deblocate in aceasta noapte, vor avea parte de o surpriza imensa de la partenere…”

In aproape 5 ore, postarea a strans aproape 3.500 de reactii si peste 100 de comentarii, fiind distribuita de peste 200 de ori.

Si comentariile sunt amuzante:

“Eu am tinut telefonul deblocat aseara si acum fac boboteaza in aer liber”, scrie un utilizator Facebook, care primeste un raspuns de la MAI: “V-a inchis catelul afara sau cum? Noua ne-ti spus ca nu aveti prietena!”.

“De horoscop cand va apucati?”, scrie un altul. “Ieri!”, este raspunsul MAI.

“sau… fetele trebuie sa tina sub perna o bucata de soric ca sa il viseze pe “porcul” cu care se vor marita”, este alt comentariu. “Prin ‘traditia’ aceasta ati fost luat de barbat?”, raspunde MAI.

Un alt comentariu este plin de greseli: “Nu anteleg nimik dar ma antristat fuarte tare”. “Acelasi lucru il simtim si noi cand va citim comentariul!”, este replica MAI.

“Si noi, cei fara partenere, ce facem….?”, intreaba altcineva. “Simplu… nu faceti!”, raspunde MAI.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *