Magazinul Lidl Botoşani se închide timp de două zile

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel căva investi în reamenajarea magazinului Lidl din Botoșani, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, Nr.2. Acesta va fi închis în zilele de 6 și 7 iunie, urmând a se redeschide în data de 8 iunie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 8 iunie, și până duminică, 11 iunie, magazinul Lidl de pe Bulevardul Mihai Eminescu, Nr. 2îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Sursa: Comunicat de presă

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *