Lidl face angajări masive „Caravana de Joburi” ajunge la Botoșani. Vezi ce salariu poți primi!

Retailerul german Lidl a lansat „Caravana a joburilor”, care va ajunge în toate orașele din țară în care compania deține magazine, scopul fiind recrutarea a 500 de persoane. Potrivit companiei, campania se va desfăşura din 15 martie până în octombrie. Caravana va opri în parcările celor 88 de magazine pe care retailerul le are în 39 de judeţe.

Job bus-ul ajunge marți, 6 iunie, în județul Botoșani și vizitează cele două municipii: Botoșani și Dorohoi.

Cei care doresc să afle mai multe informații despre ce înseamnă o carieră în retail sau să-și depună CV-ul o pot face în intervalul orar 10:00 – 19:00, după cum urmează:

Marți – 6 iunie, Botoșani: în parcarea magazinului din Botoșani, la adresa bld. Mihai Eminescu nr. 2
Miercuri – 7 iunie, Dorohoi: în parcarea magazinului din Dorohoi, la adresa C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 25

În cadrul Caravanei de jobur, cei interesați de o carieră în acest domeniu își pot depune CV-ul și pot afla informații de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în companie.

Lidl anunta, anul trecut, ca de la 1 octombrie 2016, fiecare angajat cu norma intreaga castiga peste 2.199 de lei brut, suma care include valoarea bonurilor de masa. In plus, Lidl are un sistem de salarizare in trepte, astfel ca in primii trei ani de activitate in companie salariul creste automat in fiecare an.

Acelasi sistem progresiv il are retailer-ul si in ceea ce priveste zilele de concediu. Un angajat beneficiaza in primul an de 21 de zile libere, de 23 in al doilea si de 25 in al treilea. Totodata, compania este singurul retailer care ofera angajatilor sai 2 zile libere de Craciun si 2 zile libere de Paste, dar si cadouri pentru copii si tichete cadou pentru diferite ocazii.

Pe langa salariu, angajatii Lidl Romania primesc si alte beneficii, cum ar fi asigurare medicala privata gratuita, acces la clinici si spitale, cu diferite pachete medicale gratuite. Mai mult, si membrii familiei acestora pot beneficia de oferte pentru servicii medicale.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *