9 comentarii la „INCREDIBIL! Un elev de clasa a IX-a, din Flamanzi, a intrat in coma alcoolica in timpul orei!

 • 23/02/2017 la 02:35
  Permalink

  Putina atentie la cultura generala, va rog, deoarece, “Un elev de clasa a IX-a, din Flamanzi s-a prezentat la ore in coma alcoolica”, este afirmatia unui incult, sau a unei persoane aflate de asemenea sub influente bahice. Cel/cea ce afirma ca un om aflat in stare de coma, se poate deplasa, sa citeasca macar intr-un dictionar ce este coma si cu ce se mananca.

  Răspunde
  • 23/02/2017 la 15:18
   Permalink

   Stimate doamna/domnule ,,oarepanacand,, , aveti dreptate in ceea ce priveste afirmatia ,,Un elev de clasa a IX-a , din Flamanzi s-a prezentat la ore in coma alcoolica,, . Se cunoaste ca sunteti o persoana pregatita( poate chiar sunteti un profesor sau o profesoara de limba romana) .Va felicit ca ati semnalat acest aspect -presupunand ca este ,, afirmatia unui incult , sau a unei persoana aflate de asemenea sub influente bahice,, , dar ma gandeam ca ati fi putut spune ceva si despre continutul articolului …umbla vorba ca nu este singurul caz de consum de bauturi alcoolice in randul elevilor…poate mai meditati la aceasta intamplare, de altfel , nefericita….

   Răspunde
 • 23/02/2017 la 11:23
  Permalink

  Rusinos! Doar ca stirea nu este adevarata total, acel baiat a baut la scoala cu alti colegi de clasa, insa doar el a ajuns In starea aia, incat a fost luat cu salvarea! Unul din colegii lui a adus bautura la scoala, in clasa, unde au si consumat alcool impreuna, erau si alti elevi in stare de ebrietate. Mai rusinos este ca acest baiat este fiul unui cadru didactic….!

  Răspunde
 • 23/02/2017 la 20:40
  Permalink

  O postare interesanta, care cred ca se aplica si la noi, o patanie a unei adolescente la scoala ei, judecata ca isi spune parerea pe facebook despre scoala si profesori:
  “La intalnirea de trei ore de ieri de la scoala la care partial am participat si eu, doamna director impreuna cu alti profesori din consiliul scolii l-a pus pe tata la colt si i-a reprosat situatia in care eu am pus scoala. Mie mi s-a reprosat ca nu gandesc bine si ca postarile mele (nu abuzurile si ilegalitatile din scoala) distrug imaginea scolii la care au contribuit generatii intregi de profesori. Tata a trebuit din nou sa justifice educatia pe care mi-a dat-o.
  Una din supararile prezentate era ca se vor bucura scolile rivale de necazul care s-a abatut asupra scolii Coresi din cauza mea. I s-a spus tatei ca abia au reusit sa impiedice un miting al elevilor impotriva postarii mele legate de Targul de Craciun dar foarte multi copii au venit sa ma cunoasca si sa ma felicite.
  Ca de obicei, mi s-a spus ca tot ceea ce scriu “e doar varianta mea”, ca tot ceea ce scriu “nu e chiar asa” si ca ar trebui sa vad si partea buna a lucrurilor. Cand am scris si partea buna, despre domnul profesor de biologie, mi s-a reprosat ca asta-i pune intr-o lumina proasta pe toti ceilalti profesori din scoala.
  Sa vad deci partea buna atunci cand doamna profesoara imi spune “fetita lui ma-ta” pentru ca am zis ca nu poate da testare dintr-o lectie nepredata, sa vad partea buna cand un coleg e batjocorit si pleaca plangand acasa, sa vad partea buna cand doamna de matematica spune elevilor la ora ca din cauza mea nu stiu ei matematica.
  Din intalnirea de ieri ce concluzii avem ?
  1) Sa nu mai scriu pe Facebook pentru ca se poate amenaja o gazeta de perete in scoala unde sa-mi scriu nemultumirile.
  2) Pentru orice probleme si sugestii ma pot adresa consiliului elevilor din scoala (consiliu fara nicio putere si in subordinea scolii).
  3) Mesajul transmis de postarile mele nu e potrivit.
  Doamna director, n-ar fi mai bine sa scrieti dumneavoastra in locul meu ? Asa ar fi toata lumea multumita. S-a mai spus ieri sa nu uitam ca mai am scoala de facut pana termin gimnaziul plus liceul. Asta a fost spusa ca o constatare, ca sa nu uitam, desigur.
  Azi ati venit in clasa si ati intrebat elevii daca au stiut ca dau atunci olimpiada de engleza. Doi copii au spus ca au stiut si doi plus eu ca nu.Nu v-ati lasat pana cand, prin intrebari indirecte si sugerarea raspunsului, nu ati obtinut de la ei un raspuns neutru adica nici ca au stiut si nici ca nu.
  Draga Scoala, m-ai stresat ! De ce ? Tu trebuie sa dai exemple demne de urmat. Si dai ! Dar eu pe care sa-l aleg ? Pe cel dat de doamna de matematica sau pe cel dat de domnul de biologie ? Ca nu mi-ai spus.
  Nu mai am incredere in tine, Scoala, pentru ca m-ai mintit de atatea ori si nu mi-ai fost o prietena buna. Nu mai am incredere in dumneavoastra, doamna director, si nici in intentiile dumneavoastra.”
  Anna Andronache

  Răspunde
  • 13/03/2017 la 18:18
   Permalink

   Ai făcut bine ca ai scris asa ceva ,foarte putini copii au curajul sa își exprime părerile. Felicitări ție și părinților pentru educația ta , …la liceul din flamanzi se întâmplă foarte multe lucruri ce nu ies la iveala și având în vedere ca nu este o școală privata mi se pare normal ca orice lucru privind situația scoli și a elevilor sa fie publicat .se alarmeaza asa tare fiind vorba de un elev ce părintele lui e profesor .dar dacă era un elev sărac fără o educație bună din partea părinților sa fi văzut atunci cum toți râdeau de el inclusiv directorul scoli , în loc sa îl educe ca doar de asta se merge la școală pentru învățătură și o educație, dar când profesori merg la ore cu un miros incredibil de alcool sau când uni copii se simt rău și leșina din anumite motive medicale, ce fac zic ca a leșinat din cauza ca a fost lăsată de gagiu .aceste lucruri nu le vede nimeni se acoperă intre iei .sa le fie rușine de conducerea care o au acum sa nu uitam ca profesorii sunt primi care vin beți la ore sau care nu vin deloc sau vin și nu predau sau vin la ore și predau cuvânt cu cuvânt ceea ce scrie în culegere , ce fel de învățământ e acesta ? .când ar trebui ca de la iei sa aibă o educatie Spun ca unii profesori nu au capacitate de a preda la liceu dar cum e posibil ca timp de un an și un semestru a avut capacitate ..fac regulile după modul lor dar când o sa vina toate nodurile la pieptene sa vedem atunci ce o sa facă.

   Răspunde
   • 13/03/2017 la 22:30
    Permalink

    Da, s-au alarmat foarte tare cand a fost vorba de un anumit copil…ei, altceva era, daca era , cum spui dumneata , un copil sarac….dar ce sa mai vorbim…cineva spunea zilele trecute ca adjuncta liceului a fost vazuta iesind clatinandu-se de la familia elevului cu pricina….in perioada petrecerii acestor fapte….ce educatie vrei dumneata sa dea ea si protejatii ei cand ea insasi isi petrece o mare parte din timp stand in fata liceului fumand si aruncand chistoacele de le tigari in santul din fata scolii…halal!!!

    Răspunde
 • 27/02/2017 la 07:35
  Permalink

  Dupa ce a ingurgitat o cantitate impresionanta de rachiu de Radeni fiul unui invatator de la sc.Poiana de langa cimitir a fost transportat de urgenta la solicitarea unui profesor la Spitalul de Urgenta Botosani.Gestul tatalui este cu atat mai regretabil cu cat el s-a prezentat la liceul N Balcescu locul unde fiul sau a si consumat alcoolul si a ,,tunat si fulgerat”cerand socoteala profesorilor si conducerii liceului,,De ce au chemat ambulanta fara sa-l anunte mai intai pe el ca parinte”.Intelegem motivatia tatalui de a se simti rusinat de gestul fiului si ne punem intrebarea :,,ce fel de educatie face el cu elevii din Poiana daca nu e in stare sa-si educe propriul fiu…???”

  Răspunde
 • 17/03/2017 la 21:09
  Permalink

  De când Ştefănucă a preluat sala de sport, încasările au scăzut la jumătate. Imediat ce Pitorac a început să se intereseze de aceste încasări, volumul acestora a început să crească. Directoarea primă nu stia nimic de situatia asta?Sau știa și …………

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *