Incredibil! Mamă şi fiică încătuşate pentru că au agresat un poliţist din FLAMANZI. Ce le-a supărat pe femei!

Două femei, mamă şi fiică, sunt anchetate de procurorii pentru că au agresat un poliţist. Cele două au recurs la acest gest din dorinţa de a-şi apăra soţul şi, respectiv, tatăl, însă s-au ales cu o încătuşare, dar şi cu dosar penal.

Incidentul a fost înregistrat în luna august a acestui an, când un echipaj rutier de la Poliţia oraşului Flămânzi a oprit în localitatea Copălău un autoturism care circula cu 101 km/h. Cei doi agenţi de poliţie i-au adus la cunoştinţă şoferului că urmează să fie amendat şi că va rămâne fără permis.

În timp ce oamenii legii scriau procesul verbal în maşina Poliţiei, la faţa locului au ajuns, cu o altă maşină, soţia şi fiica şoferului vitezoman.

Când agentul a coborât din maşină pentru a-i înmâna şoferului procesul verbal, cele două femei i-au smuls poliţistului toate documentele din mână.

„Având în vedere starea creată, s-a impus imobilizarea prin încătuşare a persoanelor respective, care au continuar să adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă asupra celor doi agenţi de poliţie”, a spus, luni, într-o conferinţă de presă, comisarul şef Teodor Orhei, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere.

Femeile sunt anchetate pentru ultraj.
http://botosaninews.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *