Imagini revoltătoare. Copil umilit de un bărbat deghizat în Moș Nicolae

Imagini revoltătoare pe internet cu o familie dintr-o comună din Bistriţa. Un copil este umilit şi terorizat de mama lui şi de concubinul acesteia. Micuţul este pus la perete şi agresat de bărbat, care este îmbrăcat în Moș Nicolae, şi totul se petrece sub privirile mamei conform digi24.
Tatăl a primit aceste imagini pe internet şi imediat a anunţat autorităţile, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa care au sunat la colegii din Bistriţa Nasaud.

Din primele informaţii se pare că părinții sunt despărţiţi iar copii se află în grija mamei. De sărbatori, tatăl a rugat-o pe fosta soţie să aranjeze o vizită supriză a moşului – pentru bucuria copiilor.

Concubinul mamei s-a costumat şi amândoi au transformat ceea ce trebuia să fie un moment plăcut, într-un moment de teroare. Băieţelul de vârsta grădiniței este amenințat cu băţul în timp ce stă în genunchi.

La un moment dat mai apare în imagini și o fetiță care e la rândul său obligată să stea în genunchi și să spună o rugăciune. Autoritățile s-au autosesizat în acest caz și au deschis o ancheta.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *