Frumusica: La doar de 23 de ani condamnat la 4 ani de închisoare pentru lovire cauzatoare de moarte

Un tânăr de 23 de ani din județul Botoșani care a ucis o persoană și a rănit o alta a fost ridicat, vineri, de polițiștii Postului de Poliţie Frumuşica.

Cristi Panaite a fost condamnat în luna mai a acestui an la patru ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Tânărul din Storești- Frumușica a avut emis pe numele lui, de către Tribunalul Botoșani, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. El a fost prins joi și condus la Penitenciarul Botoşani, în vederea încarcerării.

În noaptea de 1 spre 2 mai 2016, Cristi Panaite a mers într-un bar din Flămânzi, unde s-a luat la bătaie cu mai mulți tineri

Pe fondul unui conflict spontan, acesta l-a lovit pe Ionuț Boutiuc cu pumnii în zona capului, proiectându-l la sol. În acel moment, victima s-a lovit cu capul şi de pardoseala de ciment, cauzându-i-se în acest mod leziuni ce au condus la deces.

Agresorul a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, fiind condamnat, în luna mai a acestui an, la patru ani de închisoare cu executare. De asemenea, acesta a fost obligat să plătească familiei victimei daune de 100.000 de lei.
http://botosaninews.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *