Flămânzi: Copilărie distrusă de violurile fratelui

Un adolescent de 17 ani, dintr-un sat de lângă Flămânzi, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub acuzaţia de viol, după ce şi-ar fi abuzat sexual sora în vârstă de numai 11 ani. Agresiunea a avut loc vara trecută, însă grozăvia a ieşit la iveală abia la sfârşitul lunii ianuarie, şi asta pentru că tânărul, în ciuda vârstei sale, şi-ar fi terorizat familia.

 

Ameninţaţi cu incendierea locuinţei, părinţii nu au avut curajul să meargă la poliţie pentru a reclama cele întâmplate, deşi aflaseră de viol încă de anul trecut. Faptele au fost deconspirate abia pe 27 ianuarie, când o mătuşă de-a băiatului, care locuieşte în judeţul Ilfov, a sunat la Poliţie şi a povestit ce se întâmplă în familie. Acuzat de viol, B.N.I. a fost reţinut pentru cercetări şi ulterior arestat preventiv. Încătuşat, tânărul a recunoscut agresiunea, dar a pus totul pe seama faptului că era beat.

 

Faptele reprobabile s-au petrecut în iunie 2016, când sora mai mică a adolescentului (n.r. – în total sunt şase fraţi), a mers în grădina din spatele casei pentru a strânge nişte lucernă. Imobilizată şi violată, fata a fost ameninţată cu moartea în situaţia în care va povesti cuiva cele întâmplate. De frică, aceasta a ţinut secretul până într-o zi, când i-a povestit mamei. Cu toate acestea, femeia nu a avut curajul să denunţe fapta. Grozăvia poate că nu ar fi ieşit la iveală, dar, sătul de bătăile încasate şi de scandalurile pe care i le făcea fiul, tatăl adolescentului s-a destănuit unei surori care locuieşte în judeţul Ilfov, iar aceasta a sunat la Poliţia Flămânzi.

 

În urma anchetei care a urmat, fata a fost preluată de Protecţia Copilului, iar evaluarea psihologică a scos la iveală că micuţa era traumatizată, ea trăind tot timpul cu temerea că va fi violată din nou. Ce i-a surprins pe anchetatori a fost faptul că la examinarea medico-legală s-a constatat că aceasta prezenta urmele unui alt act sexual, care ar fi avut loc în urmă cu circa o săptămână, însă micuţa nu a povestit nimic. Totuşi, anchetatorii bănuiesc că tot adolescentul ar fi abuzat de ea, iar din acest motiv au decis să deschidă un alt dosar. În schimb, pe baza probelor administrate, procurorii au decis trimiterea în judecată a lui B.N.I, acesta urmând să răspundă în faţa magistraţilor pentru faptele comise.

http://www.monitorulbt.ro

Facebook Comments

Un comentariu la „Flămânzi: Copilărie distrusă de violurile fratelui

  • 13/03/2017 la 18:41
    Permalink

    Cu astfel de apucaturi maine poimaine il vezi primar. Mai sunt astfel de exemple in zona.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *