FC Botoșani a învins cu scorul de 3-1 echipa Pandurii Târgu Jiu!

FC Botoşani a câştigat cu 3-1 meciul cu Pandurii de pe teren propriu, după ce la pauză cele două echipă au fost la egalitate, 1-1. Roman, Kuku şi Golofca au semnat reuşitele echipei lui Leo Grozavu, care a obţinut al nouălea succes stagional.

Negruţ a avut prima ocazie pentru oaspeţi, dar Cobrea a fost la post. Gazdele au fost cele care au deschis scorul. Roman a marcat în minutul 11, din centrarea lui Buş.

Hlistei nu l-a putut învinge pe Cobrea din lovitură liberă, în minutul 14, însă Negruţ a egalat peste şase minute, cu o execuţie frumoasă din careu.

Buş a şutat apoi spectaculos, peste poarta lui Popescu. Portarul Pandurilor a reţinut până la pauză şutul lui Cârstocea.

La reluare, noul intrat Trifu a fost blocat in extremis de Cobrea, dar FC Botoşani a preluat conducerea după reuşita lui Kuku, din minutul 64.

Peste cinci minute, nigerianul de 21 de ani putea reuşi dubla, dar Popescu s-a opus. Golofca a stabilit scorul final, 3-1, în minutul 80, iar Buş a ratat incredibil în prelungiri, cu poarta goală.

Pentru FC Botoşani a fost al nouălea succes stagional, în timp ce Pandurii Târgu-Jiu a ajuns la 12 eşecuri.

Echipele de start:
FC Botoşani: Cobrea – Patache, Tincu, Miron, Popovici – Cârstocea, Cucu – M. Roman, Bordeianu, L. Buș – Kuku

Pandurii: D. Popescu – Nwabueze, Ene, Ilie, Bușu – Zaina – Firțulescu, Ket, Stana, Hlistei – Negruț

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *