Emisiunea Bingo Uniplay Show a fost scoasa din grila Antenei . Mai multi castigatori s-au plans ca nu si-au incasat premiile.

Emisiunea Bingo Uniplay Show a fost scoasa din grila Antenei 1 si ar putea fi reluata dupa data de 1 mai. Mai multi castigatori s-au plans ca nu si-au incasat premiile.

Unul dintre prezentatorii emisiunii, Romica Tociu, a spus ca el a fost anuntat duminica despre faptul ca emisiunea nu va fi difuzata in aceasta zi.

„Si pe noi ne-a anuntat astazi (duminica – n.red.) Antena ca nu se joaca. Noi tinem legatura numai cu Antena, nu stim ce fac cei care au jocul. Am inteles ca schimba o platforma de joi”, a spus Tociu, citat de Pagina de Media.

Acesta prezinta emisiunea impreuna cu Cornel Palade.

Miercuri, pe site-ul jocului de bingo s-a anuntat ca nu se mai vand bilete, cel putin pana marti, 25 aprilie, lucrandu-se la “introducerea in platforma de vanzari a unui nou produs si, pentru a evita pierderi de bani din partea jucatorilor in perioada de testare a noii platforme, am decis ca vanzarile de cartoane Bingo sa fie sistate pana in momentul in care platforma este perfect functionala”.

Apoi, vineri, organizatorii Uniplay au anuntat ca emisiunea nu va mai fi difuzata in aceasta saptamana si va reveni dupa data de 1 mai: “Ne dorim sa imbogatim experienta de gambling si divertisment a jucatorilor nostri alaturi de Uniplay Show, si astfel va informam ca emisiunea Uniplay Show va fi reluata dupa data de 1 mai 2017”.

Bingo Uniplay Show a urmat vechii emisiuni Super Bingo Metropolis, in luna decembrie 2016, fiind initial prezentata de Horia Brenciu si Diana Munteanu. Insa, din cauza audientelor foarte scazute, Antena 1 a apelat la cuplul Romica Tociu – Cornel Palade.

In urma cu cateva zile, Hotnews scria ca mai multi castigatori ai jocului au spus ca nu au fost onorate premiile.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *