Elevii liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, au sărbătorit Ziua persoanelor vârstnice

Marţi, 3octombrie 2017, aproximativ 35 de colective de elevi ale liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, coordonaţi de către educatori, profesori pentru învăţământul primar, gimnazial, liceal şi profesional, au participat la acțiunea de voluntariat „ Noi nu v-am uitat!” desfăşurată în parteneriat cu Unitatea de Asistenţă Medico-Socială ” Dr. Elena -Popovici ” din Flămânzi.
Acţiunea a fost coordonată de către membrii Consiliului Şcolar al Elevilor, cu implicarea deosebită a elevilor Guraliuc Ana-Maria, președinte CȘE, Guraliuc Andreea, vicepreședinte CȘE, elevii Tudor Cuibar și Ilinca Găitan, directorii pentru Departamentul de activități școlare și extrașcolare ai CȘE.
Efortul colectiv nu a rămas fară rezultat, participanții la acțiune reușind să se colecteze şi să pregătească aproximativ 50 de pachete de alimente şi produse de îmbrăcăminte în valoare de peste 1500 de lei, daruri ce au fost donate bătrânilor din centrul medical.
Cu certitudine, acest tip de acțiuni vor avea sustenabilitate și în acest an școlar ca și în anii anteriori, voluntarii participanți înțelegând astfel că gestul lor aduce de fiecare dată o picătură de speranță și fericire în sufletele celor aflați în impas.

Facebook Comments

Un comentariu la „Elevii liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, au sărbătorit Ziua persoanelor vârstnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *