Două consiliere intră în CA-ul unei școli speciale. Una este din Flămânzi.

La ședința ordinară de miercurea viitoare aleșii de la județ vor trebui să își desemneze reprezentanții în Consiliul de Administrație al Școlii Profesionale Speciale ”Sfântul Stelian” din Botoșani conform botosaneanul.ro.
Pe 14 septembrie, după începerea noului an de învățământ, unitatea menționată a solicitat Consiliului Județean să își desemneze reprezentanții în CA.
Potrivit 1/2011 a educației naționale, în cazul în care CA-ul este format din nouă membri, patru sunt cadre didactice, doi sunt reprezentanți ai părinților, unu al președintelui CJ, iar doi sunt ai Consiliului Județean.
Cum componența CA-urilor la școli se stabilește la debutul fiecărui an de învățământ, aparatul propriu al CJ a întocmit un proiect de hotărâre prin care sunt nominalizate social-democrata Cristina Breșug și liberala Rodica Abăcioaei. Prima activează în domeniul privat, unde conduce o carmangerie, cealaltă este profesor, fiind director la o școală din Flămânzi.

Prin același proiect sunt nominalizați și Constantin Bursuc cu Florin Știrbu pentru CA-ul Școlii Profesionale Speciale ”Ion Pillat” Dorohoi.

Facebook Comments

5 comentarii la „Două consiliere intră în CA-ul unei școli speciale. Una este din Flămânzi.

 • 27/09/2017 la 06:39
  Permalink

  Rodica Abacioaie nu este director la nici o scoala din Flamanzi ea acceptand sa fie in politica doar pentru a vana posturi.In toata cariera sa ea a fost numita politic neparticipand niciodata la vre-un concurs asa cum tot politic a fost numita si in cazul de fata.

  Răspunde
 • 27/09/2017 la 23:21
  Permalink

  O intriganta si o mahalagista….. bine ca va scapa scoala de ea….

  Răspunde
 • 01/10/2017 la 13:05
  Permalink

  Mai draga voi n-ati inteles ca madama vrea un loc in politica de la Bucuresti?La zilele orasului n-ati vazut ca parca uitase de ea cum toca din gura ?poate zice Orban mai,, fato esti atat de buna la vorbit mult si degeaba de merita sa mergi acum la guvern”.

  Răspunde
 • 05/10/2017 la 11:21
  Permalink

  calificata in birfa. elevii au ce invata de la ea.

  Răspunde
  • 06/10/2017 la 20:29
   Permalink

   Esti ceea ce nu trebuie ! Pacat ! pentru anonim , sigur !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *