Cascadori fără voie! Au rupt şi câţiva copaci și s-au dat cu mașina peste cap!

Trei persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce, probabil din cauza carosabilului acoperit cu polei, un şofer a pierdut controlul asupra automobilului. Autoturismul a părăsit carosabilul, a scos din rădăcini câţiva copaci şi s-a răsturnat câţiva metri buni oprinduse pe cupolă.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ipoteşti. O şoferiţă din Borşa, judeţul Maramureş, în vârstă de 37 de ani, aflată la volanul unui Opel Corsa, a pierdut controlul asupra volanului. Toate cele trei persoane aflate în maşină au reuşit să iasă singure din interiorul vehiculului şi au sunat la 112 după ajutor. La locul accidentului au ajuns cadrele medicale şi poliţiştii, dar şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Toţi cei aflaţi în autoturism au fost preluaţi de ambulanţe.

Cele trei persoane veneau de la Botoşani unde au făcut cumpărături pentru înmormântarea unei rude. Din primele cercetări făcute de poliţişti, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *