ANUNŢ: Toate ghişeele din ţară ale Direcţiei de Permise şi Înmatriculări Auto sunt închise astăzi din cauza unei defecţiuni la sistemul informatic

Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale şi judeţene.

Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor

Facebook Comments

2 comentarii la „ANUNŢ: Toate ghişeele din ţară ale Direcţiei de Permise şi Înmatriculări Auto sunt închise astăzi din cauza unei defecţiuni la sistemul informatic

  • 27/10/2017 la 08:20
   Permalink

   Este un comunicat de presa 🙂 Nu va agitati, va plac rautatile 🙂 Comunicatul este din partea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, iar daca cititi cu atentie textul vedeti ca se leaga totul. Insa pentru asta trebuie sa ai o anumita capacitate de intelegere, ceea ce in cazul de fata lipseste.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *